Képzéseink

aranykalászos gazda képzés ikon
Aranykalászos gazda

A résztvevők számára szakmai tudást és gyakorlati készségeket nyújtsunk annak érdekében, hogy hatékony mezőgazdasági termelés jöhessen létre, elősegítve ezzel a termelékenység növelését és a gazdálkodók jövedelmezőségét.

faápoló képzés ikon
Faápoló

A képzésben résztvevők elsajátítják a lakott területek zöldterületeinek (közterületek, parkok, házi- és hétvégi kertek, temetők), települések bevezető útjainak, vízügyi, erdőgazdálkodási zöldterületek fáinak szakszerű elméleti és gyakorlati ápolását.

fakitermelő képzés ikon
Fakitermelő

A képzésben résztvevők professzionális módon tudja végezni a fakitermelés során előforduló munkaműveleteket, folyamatokat, valamint ki tudja szolgálni a fakitermelésben használatos közelítő és rakodógépeket.

lakott területi fakitermelő képzés ikon
Lakott-területi fakitermelő

A résztvevők elsajátítják a lakott területeken a fák tőtől való elválasztását, a kitermelt fa előkészítését és elszállítását, emellett a ledarabolásos fakitermelést

Méhész képzés ikon
Méhész

Olyan szakemberek képzése, akik szakmai módon tudják végezni a méhészeti tevékenység során előforduló munkaműveleteket, folyamatokat.

borász képzés ikon
Borász

A képzésben résztvevők megismerik a borászati tevékenységek teljes vertikumát, a must kezelésétől a bor palackozásáig és kezelik a borászati eszközöket.

Dajka képzés ikon
Dajka

A képzésben résztvevők számára szakmai tudást és gondoskodó készségeket nyújt a kisgyermekek megfelelő felügyeletéhez és gondozásához.

Csatlakozzon képzéseink egyikéhez!

A képzéseink lehetőséget teremtenek arra, hogy szakmai segítségünkkel tudást szerezzen vagy készségeidet fejlessze a mezőgazdaság különböző területein, legyen szó aranykalászos gazdálkodásról, faápolásról, fakitermelésről, méhészkedésről vagy akár dajkaként való tevékenységről. Részvételünkkel nem csak szakértővé válik az adott területeden, hanem hozzájárul a fenntartható gazdálkodáshoz és a gondoskodó gyermekneveléshez is.